Foto: Nova.rs

Nakon što je savladala Norvešku u polufinalnom meču baraža i došla na korak do plasmana na Evropsko prvenstsvo 2021, fudbalska reprezentacija Srbije spremna je i za najvažniji meč u poslednjih 20 godina.

Utakmica finala baraža, Srbija – Škotska, odigraće se u četvrtak 12. novembra, a prenos uživo možete da gledate samo na kanalu Nova S u 20.45.

PROČITAJTE JOŠ

„Orlove“ deli samo 90 minuta od Evropskog prvenstva i ukoliko pobede, ovo će biti prvi EURO za našu reprezentaciju još od 2000. godine.

Ukoliko niste na SBB mreži, probajte bez ugovorne obaveze EON TV pakete preko bilo kog interneta u Srbiji. Uz EON Porodični paket nećete propustiti ovu utakmicu, a pored toga uživaćete i u najtraženijim kanalima koji su ekskluzivno dostupni samo uz SBB – N1, Cinemania, Pikaboo, Vavoom i mnogi drugi.

Novi korisnici na SBB mreži, do kraja novembra mogu da iskoriste akciju i uživaju u EON paketima koji sadrže internet, televiziju i telefoniju 6 meseci po jedan dinar. Uz EON Full paket sa internetom, televizijom i telefonijom, novi korisnici dobijaju i HBO Premium 12 meseci promotivno.

Izaberi EON i navijaj svim srcem za naše!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar