Sergej Milinković Savić Foto: Fabrizio Corradetti / LaPresse / Profimedia

"Crveni đavoli" su promenili transfer kurs u poslednjim danima jula.

Mančester junajted se ponovo aktivirao na dovođenju Sergeja Milinković-Savića iz Lacija. Dugo se spekulisalo o ovom potencijalnom transferu, ali je svakog leta i svake zime on padao u vodu.

PROČITAJTE JOŠ

Najzaslužniji za to je Klaudio Lotito, predsednik Lacija, koji je svaki put za srpskog ofanzivnog vezistu tražio najmanje 100 miliona evra.

Ipak, cena se promenila jer Sergeju već 2024. godine ističe ugovor, pa sada Junajted može da pregovara o drugoj svoti novca. Da se nešto kuva u Rimu svedoči i što je Mateja Kežman, menadžer srpskog asa, viđen u blizini trening centra Lacija.

Jedna je kočnica da se ovom poslu pristupi stopostotno u Mančesteru. I dalje se nadaju da bi Frenki de Jong mogao da se predomisli i da dođe na „Old Traford“ kod svog bivšeg trenera Erika ten Haga. Iako je on velika želja novog stratega, čini se da bi Holanđanin radije ostao u Kataloniji. U Junajtedu su izgubili strpljenje i posao bi odavno bio arhiviran da ga trener toliko ne želi.

Jedini problem u poslu Junajteda i Lacija može da bude činjenica da „crveni đavoli“ ne igraju Ligu šampiona, a upravo je ovo razlog zbog kog se De Jongu više dopada Barselona u ovom trenutku.

BONUS VIDEO Piksi o Joviću i Realu: Ili ću zvati ja Ančelotija, ili on mene

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar