Novak Đoković, Princ Vilijam i Džord, Kejt Midlton
Novak Đoković, Princ Vilijam i Džord, Kejt Midlton; Foto: Screenshot Twitter Belle

Još uvek nije poznato da li će se Novak Đoković takmičiti na US Openu od 29. avgusta, a navijači svakog dana iznose niz apsurdnih detalja.

Srpski teniser se trenutno nalazi na odmoru, a nakon Crne Gore odlučio je da ode i do Hrvatske.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, kako stvari i dalje stoje neće moći da uđe u Ameriku jer je nevakcinisani stranac, iako bi u samom Njujorku mogao da igra bez obzira na status vakcinacije.

Jedan navijač je objavio još jednom snimak Đokovića sa kraljevskom porodicom koji je nastao nakon što je po sedmi put osvojio Vimbldon.

Napravio je paralelu zbog koje su reagovali mnogi.

„Na Vimbldonu su princ Vilijam, Kejt Midlton i princ Džorž opušteno razgovarali sa Novakom. Ako je bezbedan za kraljevsku porodicu, zašto nije za Ameriku?“, upitao je korisnik Jon Filips.

Sasvim očekivano usledila je prava lavina komentara.

„Ne može, jer je takav zakon, ne praviš ga ti“, odgovorila je Suzan.

Tu nije bio kraj replikama.

„Vakcinisani ljudi nemaju čega da se plaše, posebno pošto će milioni njih da gledaju njegove mečeve samo putem TV. Oni koji zaista budu došli u kontakt sa njim su takođe vakcinisani. Dakle, nema razloga za zabrinutost“, uzvratio je jedan navijač Nadala.

Da je gotovo izvesno da se Srbin neće takmičiti u Njujorku svedoči i izjava Gorana Ivaniševića u najavi turnira turnira u Umagu.

„Teško da će igrati na US openu. Veći sam optimista da će meni direktor Tomislav Poljak dati specijalnu pozivnicu i da ću osvojiti turnir u Umagu, nego da će njega pustiti u Njujork. Oni su kao država zatvoreni za nevakcinisane, ne može da uđe u zemlju. Turnir kao turnir nema problem sa njim“, rekao je Ivanišević.

BONUS VIDEO Novak Đoković i luda proslava fantastičnog poena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare