piksi
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Pitanje novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije još uvek je otvoreno, kandidata je dosta, a čitaoci portala Nova.rs odabrali su svog favorita.

Ljubitelji fudbala imali su mogućnost da preko Vajbera, Instagrama i Fejsbuka izraze svoje mišljenje o tome ko bi trebalo da sedne na klupu nacionalne selekcije, a rezultati se razlikuju od platforme do platforme.

PROČITAJTE JOŠ...

Ukoliko bi presudio stav navijača na Instagramu, novi selektor bio bi Slaviša Jokanović, koji je dobio 72 posto pozitivnih glasova. Slede Dragan Stojković Piksi sa 66 posto, Vladimir Ivić sa 44 posto, dok najmanji broj korisnika Instagrama veruje da bi Savo Milošević trebalo da dobije šansu – tek 30 posto.

Što se tiče Vajbera, ukupno je glasao 841 navijač. Od toga, Dragan Stojković je sam imao više glasova nego svi ostali zajedno – 70,87 posto (596 glasova), Savo Milošević je drugi sa 14,98 posto (126 glasova), treće mesto zauzeo je Slaviša Jokanović sa 10,46 posto (88 glasova), dok je na Vajberu najmanju podršku dobio Vladimir Ivić, za kog je glasao 31 korisnik, što je dovoljno za 3,69 odsto.

Što se tiče Fejsbuka, najviše šanse dobio je Savo Milošević, ali uz objašnjenje:

„Biće Savo na kraju, jer ovoj trojici ne pada na pamet da rade u ovakvom savezu i da sarađuju sa trenutnim kadrom ljudi!“

„Piksi ili Jokan bi bili pravi izbor ali sumnjam da će hteti da sednu na klupu Srbije i budu poslušnici menadžera.“

„Jokanu, Iviću i Piksiju neće moći da sastavljaju tim… Dakle, Savo će biti“, samo su neki od komentara na Fejsbuku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare