Dragan Stojković Piksi i dalje glavni kandidat za selektora, a Savo Milošević čeka njegov odgovor
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Dragan Stojković Piksi, legendarni fudbaler i trener, i dalje je glavni kandidat za selektora Srbije, i njegov odgovor čeka se do kraja nedelje.

Cirkus oko izbora naslednika Ljubiše Tumbakovića dobio je novu epizodu… Prava slika i prilika srpskog fudbala.

Kandidati poput Veljka Paunovića i Vladimira Ivića nisu bili realni, zbog poslova u Čempionšipu (drugi je u međuvremenu smenjen u Votfordu), a u fokusu su bili Slaviša Jokanović i Vladan Milojević.

PROČITAJTE JOŠ

Pravo niotkuda u prvi plan iskočio je vremešni Francuz Rejmon Domenek, da bi zatim sva svetla bila uperena u Dragana Stojkovića Piksija.

I, onda, bum – Savo Milošević!? „Sportski žurnal“ javio je ovog utorka da je pitanje trenutka kada će biti imenovan za selektora Srbije, ali… Tu nije kraj.

Nedugo zatim, Tanjug prenosi nove informacije kako se i dalje čeka Dragan Stojković, odnosno da će Fudbalski savez Srbije do kraja ove nedelje čekati da legendarni Piksi kaže „da“.

Ukoliko odgovor bude negativan, Milošević uz Vladana Milojevića ostaje glavni kandidat, ali se navodi da bivši trener Partizana još nije prihvatio ponudu.

PROČITAJTE JOŠ Penâl sa Drulovićem: Ovde reč ništa ne znači

Takođe, spominje se da je u igri i nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

Sve u svemu, farsa se nastavlja, iako je bilo obećanja iz FSS da će do kraja 2020. biti poznat novi selektor.

“Orlove” već u martu očekuje start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a u prvom duelu će u Beogradu dočekati Republiku Irsku (24. mart). U grupi se nalaze još Portugal, Azerbejdžan, Luksemburg i naknadno pridodati domaćin Mundijala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare