Foto: EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Selektor Azerbejdžana Đani de Bjazi rekao je posle meča sa Srbijom u trećem kolu kvalifikacija za Mundijal u Kataru 2022, da je Azerbejdžan mogao i bolje da prođe u Bakuu.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija je nadigrala domaći tim na Olimpijskom stadionu sa 2:1, golovima Aleksandra Mitrovića iz 16. i 81. minuta. Jedini gol za Azere postigao je Emin Mahmudov u 60. minutu iz penala.

„Orlovi“ su tako prvi reprezentativni ciklus od tri utakmice završili sa dve pobede i remijem, dok je Azerbejdžan bez bodova za sada iz dva meča.

„Igrali smo protiv, fizički i tehnički vrlo jakog tima. U skladu sa time sam i odlučivao o promenama u postavi. Bilo je potrebe za snažnijim igračima. Naravno, zabrinut sam zbog rezultata. Mislim da smo mogli da izvučemo drugačiji ishod. Imali smo četiri dobre šanse tokom utakmice. Nažalost, nismo ih iskoristili“, rekao je selektor Azerbejdžana.

De Bjazi je optimista kada je reč o daljem razvoju njegovog tima, koji je u prvom meču kvalifikacija izgubio od Portugala 1:0.

„Zadovoljan sam ekipom i siguran sam da ćemo nastaviti da se razvijamo. Posle utakmice sam se zahvalio igračima. Imamo mlado jezgro fudbalera. Ponekad su nas greške mnogo koštale, to se desilo i danas. Kad gledamo naše mečeve, shvatamo da ima mnogo pozitivnih stvari. Danas smo izgubili u poslednjih deset minuta“, dodao je De Bjazi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram