Foto: Printscreen Youtube / MUP

Superliga Srbije nastavlja se ovog petka, a početak drugog dela šampionata u senci je poslednjih dešavanja u Beogradu i Novom Sadu.

PROČITAJTE JOŠ

Već u petak u 16.30, Vojvodina čeka ekipu TSC-a, što je derbi kola iz više razloga. Sastaju se branilac Kupa i tim koji je poslednjih godina najveći hit srpskog fudbala, ovaj put, Mladen Krstajić kao bivši selektor će imati prvi zvanični meč u klupskoj karijeri.

Meč je u senci novosadskih dešavanja, gde je reketiran fudbaler Mladen Devetak. Dragan B, najbliži saradnik Slobodana Milutinovića „Snajpera“, člana Upravnog odbora fudbalskog kluba Vojvodina uhapšen je zbog pokušaja reketiranja, a klub se isprva „ogradio“ u saopštenju koje je povučeno sa zvaničnog sajta.

Dan kasnije, klub je stao uz fudbalera, kog je neko hteo da „olakša“ za 40.000 evra.

Tako je fokus pomeren sa utakmice koja bi mogla da bude zanimljiva, što priželjkuje Mladen Krstajić.

„Posle skoro mesec dana nam dolazi ova utakmica, Vojvodina ima odličan tim i trenera, verujem da će biti interesantno. Ali i mi smo odlično radili, atmosfera je odlična, očekujem da ekipa bude angažovana svih 90 minuta, verujem da možemo da ostvarimo pobedu“, rekao je Krstajić, a u TSC-u dodaju da još nisu izgubili od Vojvodine i da žele nastavak tradicije.

U Beogradu, posle opsade stadiona Crvene zvezde i Partizana, duge cevi i redove žandarmerije zameniće fudbaleri. Zvezdini će ovaj put moći da uđu na stadion, spakuju se i krenu put Novog Pazara, kome gostuju u nedelju.

Dan ranije, Partizan će dočekati ekipu Napretka, a klubovi se nisu previše oglašavali povodom situacije koja je viđena u četvrtak, samo je Vladimir Vuletić to učinio, iako se nalazio u bolnici zbog vode u plućima.

Za Nova.rs, Vuletić je rekao ono što je znao o dešavanjima na stadionu, o čemu je više trebalo da zna Milorad Vučelić, ali on nije odgovorio na naš poziv.

U superligaškoj trci, Zvezda trenutno dominira sa 53 boda, Partizan ima 44, a evropske pozicije drže još Vojvodina i Čukarički, dok šansu za vrh vrebaju Spartak, Proleter i Radnički.

Opasnu zonu čine Napredak, Inđija, Rad, Zlatibor, Mačva i Bačka, a borba za titulu, Evropu i opstanak trajaće do 19. maja, kada se igra poslednje, 38. kolo naše preglomazne lige.

Superliga, 20. kolo

Petak

16.30 Vojvodina – TSC

Subota

13.00 Inđija – Čukarički

15.00 Metalac – Radnički Niš

15.00 Radnik Surdulica – Voždovac

15.00 Zlatibor – Spartak

17.00 Partizan – Napredak

Nedelja

13.00 Novi Pazar – Crvena zvezda

15.00 Javor – Mladost

15.00 Bačka – Mačva

15.00 Radnik – Proleter

Foto: flashscore.com

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar