Foto: Printscreen Youtube / MUP

Fudbalski klub Vojvodina oglasio se u sredu popodne saopštenjem povodom informacije da je zbog reketiranja fudbalera tog kluba uhapšen Dragan B.

Dragan (31) je ranije bio u sastavu Skupštine Vojvodine, a uhapšen je zbog sumnje na delo iznude, kako je objavio MUP Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Veruje se da je oštećen Mladen Devetak, mladi fudbaler Vojvodine i reprezentativac Srbije, koji je pod prisilom morao da promeni menadžera.

Dragan B. je jedan od najbližih saradnika Slobodana Milutinovića „Snajpera“, koji je aktuelni član uprave Vojvodine.

„Povodom informacija koje su se danas pojavile u sredstvima javnog informisanja, a u kojima se ističe kako je osoba bliska pojedinim članovima rukovodstva FK Vojvodina uhapšena zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo iznude u pokušaju, fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da se u potpunosti ograđuje od postupaka privedenog lica“, navode iz novosadskog kluba.

MUP je uhapsio Dragana B. u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i akciju sproveo u sredu.

„O ovom slučaju, svi članovi rukovodstva FK Vojvodina saznali su isključivo preko sredstava javnog informisanja. Fudbalski klub Vojvodina ovom prilikom naglašava da je spreman na punu saradnju sa nadležnim istražnim organima, sa ciljem da se utvrdi istina i u potpunosti rasvetli ovaj događaj“, poručili su iz kluba.

Da podsetimo, Vojvodina je u decembru dobila novo rukovodstvo. Tada je predsedničko mesto pripalo Dragoljubu Samardžiću, a član Upravnog odbora je postao i spomenuti Milutinović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar