Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Novi detalji suđenja fudbalskoj legendi.

Skandal u vezi fudbalske legende Rajana Gigsa svakim danom dobija sve mučnije obrise.

PROČITAJTE JOŠ

Kejt Grevil je optužila legendarnog igrača Mančester junajteda za fizičko i psihičko nasilje, a iznela je mučne detalje njihove veze.

Prvo su advokati legende Rajan Gigsa tvrdili da je Kejt namerno prestala da uzima kontracepciju kako bi zatrudnela sa njim.

Advokat Kristofer Dou je na sudu pokazao poruke koje je Kejt razmenjenjivala s prijateljima, a u kojima je između ostalog napisala da „neće otići bez ičega“.

Poruke su poslate nakon što je Grevil rekla da joj treba pla‘ kako ostaviti Gigsa, nakon što je navodno pronašla dokaz na njegovom iPadu da je vodio afere s osam drugih žena tokom njihove veze.

„Trebao mi je plan da pobegnem u tajnosti kako me ne bi mogao pronaći, kako me ne bi maltretirao“, rekla je Grevil.

Tvrdnju da je htela zatrudneti s Gigsom, Grevile je žestoko poricala rekavši da to apsolutno nije istina.

Rajan Gigs Foto: Steven Allen / PA Images / Profimedia

Na sudu se govorilo kako je poslala poruku prijateljici govoreći da će te nedeje ukloniti svoju kontracepcijsku spiralu, a Gigsu je rekla da u bolnicu ide obaviti Papa-test jer joj je, kako mu je rekla, bris otkrio ćelije raka. No, zapravo je izvadila spiralu.

„Vadila sam spiralu i htela sam test na polno prenosivih bolesti. Htela sam ga skinuti sa svojih leđa. U potpunosti žalim što sam to rekla, ali morala sam nešto reći da ga skinem s leđa i da me ostavi na miru. Rekla sam mu za rak kako ne bih morala imati seks sa njim“, tvrdi ona.

Gigs (48) se tereti da je udario glavom ovu, 12 godina mlađu devojku nakon burne svađe u vili. U skupocenom domu od 1,7 miliona funti gde su neretko provodili vreme imali su tri manje ili više bajne tri godine koje je na kraju ocenila kao „toksična i prisilna veza“.

BONUS VIDEO Grobari skandiraju „Uprava napolje“ i vređaju Vazuru i Vučelića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar