Foto: Youtube/Sport juga/PRintscreen

Fudbaleri ponovo na meti navijača.

Glavna vest prethodna dva dana bile su scene sa stadiona Partizna kada su nakon eliminacije od kiparskog AEK-a navijači postrojili igrač ispred južne tribine i terali ih da skinu dresove nakon nekoliko minuta maltretiranja.

PROČITAJTE JOŠ

Samo dan kasnije, slične scene su viđene i u Nišu. Fudbaleri Radničkog doživeli su poraz na svom terenu od Novog Pazara i nakon očajnog starta sezone se našli na meti svojih navijača.

Trener Tomislav Sivić je podneo ostavku, a nakon činjenice da Radnički još uvek nema pobedu od početka sezone, navijači su napravili scenu.

Na snimku koji je objavio portal „Sport juga“ vide se igrači Igrači pokunjeni pred tribinom i slušaju obraćanje navijača, ali deuje da situacija nije bila ratoborna kao u Humskoj.

„Nije bilo fizičkog kontakta između niških fudbalera i njihovih vatrenih navijača, ali se čula prozivka i zahtev igračima da skinu dresove koje su nosili. Za svaki slučaj tu se našao i jedan kordon milicije, ali sve se na kraju završilo mirno“, stoji u tekstu pomenutog portala.

BONUS VIDEO „Grobari“ skidali dresove igračima Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare