Foto: EPA-EFE/Michael Regan / POOL
Foto: EPA-EFE/Michael Regan / POOL

Pol Pogba će ovog leta napustiti Mančester junajted, a zainteresovanih za njegov potpis ima mnogo.

Francuski vezista već neko vreme odugovlači da potpiše novi ugovor sa „crvenim đavolima“, a sadašnji mu ističe za godinu i po dana. To je bio signal na „Old Trafordu“ da dozvole Pogbi da ode i tako barem naplate dobro obeštećenje, prenosi „Dejli Miror“.

PROČITAJTE JOŠ

„Moramo da pronađemo način da ga izvučemo iz Mančestera. Njegovo vreme tamo je isteklo“, poručio je menadžer Francuza Mino Rajola.

Pandemija koronavirusa potpuno je izmenila tržište, pa se u Junajtedu ne nadaju da će vratiti svih 105 miliona funti (118,3 miliona evra) koliko su ga platili Juventusu pre pet godina.

Ipak, pokušaće da podignu cenu što je više moguće jer se u ovim trenucima tri velikana raspituju za njegove usluge.

Britanski list navodi da bi Real Madrid mogao da pokuša da dogovori ovaj transfer, ali tek nakon što ispita situaciju sa prioritetnim pojačanjima Kilijanom Mbapeom i/ili Erlingom Brautom Holanom.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

U trenutku kada „kraljevići“ zatežu kaiš i kada se gleda na svaki evro (zbog čega je i Serhio Ramos na pragu odlaska) teško je očekivati da se ovaj transfer i ostvari.

Za sada se najveće šanse daju Pari Sen Žermenu jer je upravo Pogba igrač koji nedostaje veznom redu. Na „Parku prinčeva“ novac ne predstavlja nikakav kamen spoticanja, ali je pitanje da li bi Pogba želeo da igra u francuskom prvenstvu.

I na kraju ne treba zaboraviti ni Juventus koji poslednjih godina posluje u maniru NBA klubova. Trejdovi igrača su učestali, a sada su spremni da u paketu koji bi privoleo Pogbu u Torinu pošalju Paula Dibalu. Po nekim informacijama, voljni su da ponude čak i Kristijana Ronalda…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar