Foto: Srđan Stevanović/Starsport

"Prezadovoljan sam igrama našeg tima, igramo veoma dobro i treba samo tako da nastavimo", kaže Vladimir Petrović Pižon, legendarni fudbaler Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

„Svaki zvezdaš je ponosan na svoj klub, upravo iz razloga jer su rezultati veoma dobri, ubedljivo smo prvi na tabeli Superlige, a u Evropi smo odlično startovali. Očekuje nas meč sa Gentom, koji je i pored dva poraza dobra ekipa, ali verujem u naš kvalitet“, istakao je Petrović.

Prema njegovim rečima, prava je šteta što u kvalifikacijama Zvezda nije igrala na „Marakani“.

„Siguran sam da bi bili još ubedljiviji rezultati i to se videlo na utakmici protiv Libereca. Snaga ‘Marakane’ je ogromna, čak i kada nema navijača, vidi se koliko je bitan faktor, naročito u tim velikim utakmicama. Da smo odigrali revanš meč protiv Omonije na ‘Marakani’ siguran sam da bi ishod bio drugačiji, jer smo bolji i to su svi videli“.

Zvezda je polufinale Kupa, kao i protiv Tirane, Omonije, Ararata igrala na jedan meč kao gost, a utakmicu sa Hofenhajmom i derbi igrali su na strani.

„Praktično šest bitnih mečeva u kojima je javnost procenjivala ovaj tim su igrali na strani, ‘na nož’ i to uvek treba ima u vidu“, zaključio je Petrović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram