Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Dejan Meleg je godinama važio za jednog od najtalentovanijih srpskih igrača i iz sezone u sezonu se pominjalo da bi mogao da dođe do samog vrha domaćeg fudbala.

On je u leto 2017. godine stigao u Crvenu zvezdu, koja je za njegov transfer iz Kajzerija izdvojila 300.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ

Momak iz Bačkog Jarka raskinuo je ugovor sa crveno-belima ovog leta, nakon dve neuspešne pozajmice u Levadijakosu i Radničkom, pa će svoju karijeru pokušati da spase u opremi Borca iz Banjaluke koji ga je potpisao krajem prelaznog roka.

U intervjuu za lokalnu „Elta TV“ osvrnuo se i na period u Crvenoj zvezdi kod Vladana Milojevića i šansu koju nije dobio, a smatra da je zaslužio.

„Malo je teško pričati o tome. Dobio sam poziv uprave i poziv trenera, svi su želeli da dođem u Zvezdu i ja sam mislio da je bio pravi momenat. Hteli su me i prelazni rok pre toga i prelazni rok pre toga i konačno se poklopilo, što kažu: treća sreća! Mislio sam da je pravo vreme, ali nažalost, posle samo dva-tri meseca tadašnji trener Milojević i cela uprava saopštili su mi da ne računaju na mene, što mi je malo nezamislivo“, rekao je Meleg.

On je istakao i da je razočaran što nije dobio pravu šansu.

„To je istina i svi koji su bili u klubu ili su malo više upućeni u Crvenu zvezdu, to znaju. Ali, eto, nisam imao sreću da dobijem veću minutažu. Zvezda je pravila sjajne rezultate, ušla u Ligu šampiona i niko nije mogao da prigovora. Razočaran sam što su neki igrači dobijali veću minutažu i šansu, a ja nisam“, naveo je Meleg.

Kako kaže, nije ljut na tadašnjeg trenera Vladana Milojevića.

„Sama činjenica da je dva puta izborio Ligu šampiona, govori da se radi o sjajnom stručnjaku i dobrom treneru, koji radi detaljno i radi dosta analiza protivnika i samih nas igrača. Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili nezadovoljni. To je možda bio najveći problem, ali i pored toga uspeli su da naprave rezultate i o Milojeviću samo lepe reči“, naveo je Meleg.

Pre dolaska na Marakanu, Meleg je igrao za Vojvodinu, Ajaks i Kajzeri, dok je kao igrač Zvezde bio na pozajmici u Levadijakosu i Radničkom iz Niša.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram