Foto: EPA-EFE/VI-Images / Maurice van Steen

Dušan Tadić, kapiten Ajaksa i as Srbije, poručio je kratko i jasno za Nova.rs. da nema koronu, potvrdivši da je otputovao za Dansku, gde će sutra odigrati meč protiv Midtjilanda.

PROČITAJTE JOŠ

U kratkoj izjavi za Nova.rs Dušan Tadić je rekao:

„Sve je u redu. Nemam koronu, imam antitela“, umirio je naciju lider „kopljanika“ i Srbije.

Jednostavno, to znači da će majstor fudbala biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za meč decenije sa Škotskom 12. novembra na stadionu „Rajko Mitić“.

Podsetimo, danas je iza podneva ko grom iz vedra neba odjeknula vest da je veliki broj fudbalera Ajaksa zaražen novim virusom i da zbog toga nisu otputovali za Dansku na meč 3. kola Lige šampiona.

Među onima koji nisu otputovali u toj prvoj turi bio je i kapiten holandskog giganta – Dušan Tadić. Momentalno su počele spekulacije da li je Duća pozitivan ili je po sredi nešto drugo.

Ipak, u ponedeljak uveče stigle su ohrabrujuće vesti, nakon što je trener Ajaksa Ten Hag poručio da Tadić, Stekelenburg i Onana nisu krenuli, ali da nisu zaraženi.

Nova.rs. je zatim kontaktirala s Dušanom Tadićem i on je potvrdio dobre vesti, kao i to da će konkurisati za meč Ajaksa na gostovanju Midtjilandu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar