Srbija selektora Dragana Stojkovića Piksija izgledala je sasvim dobro protiv selekcije Španije u remiju 0:0 u 1. kolu A Lige nacija.

Pokazali su zube „orlovi“, pokazali da mogu i protiv najboljih, sada je ostalo da još samo to i dokažu na nekom velikom takmičenju.

Bio je na udaru Piksi pre ovog meča i nakon kraha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali će mu ovaj rezultat kupiti još malo vremena za popravku.

PROČITAJTE JOŠ

Bilo je i zanimljivo na konferenciji za medije gde je Piksi pričao o fudbalu, ali i o negativnom zvuku koji obasjava fudbalskom reprezentacijom.

Jedno od pitanja je bilo vezano za igru Lazara Samardžića, a Piksi je iskoristio tu priliku i poslao tajnu poruku svima.

„Odigrao je sjajno, trošio se mnogo. Videli ste valjda, a videli su i ovi fudbalski eksperti koji su po televizijama, nadam se da će razumeti i shvatiti nešto. Mi smo Jamala i Nika Vilijamsa, valjda su primetili da smo išli na tu jednu duplu markažu praktično. Birmančević je bio taj, imao je pomoć, Nedeljković je bio taj i imao je pomoć. Nisam želeo da budu jedan na jedan, ta discplina i potrošnja na tom nivou može da me zadovolji i zadovoljavama“, rekao je Piksi.

Može se spekulisati kome je ova indirektna poruka upućena, ali to bi bila prosto samo suva nagađanja.

BONUS VIDEO Mitrović nokautiran, sudija nije ništa svirao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar