Miloš Vazura i Milorad Vučelić Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Ovaj ponedeljak, 21. oktobar, mogao bi da ostane upamćen kao trenutak kada je FK Partizan konačno postao oslobođen rada Miloša Vazure, generalnog direktora, i Milorada Vučelića, predsednika "parnog valjka".

 Sistematsko uništavanje Partizana o kom je pisala i Nova.rs konačno bi moglo da bude zaustavljeno.

PROČITAJTE JOŠ

Skupština je zakazana za 15.00 na Sportskom centru „Teleoptik“, a dužnosti bi trebalo da budu razrešeni uz njih dvojicu i svi ostali članovi Upravnog odbora.

Najavljeno je da će klubom rukovoditi radna grupa koju predvodi Rasim Ljajić, a uz njega će biti i Predrag Mijatović i Danko Lazović koji su prihvatili njegov poziv.

Očekuje se da uz njih tu budu i Zoran Bata Mirković, te Gordan Petrić.

Sedam godina katastrofalnog rada aktuelne uprave doveo je do sadašnje situacije, o čemu je pričao i Ljajić.

„Pričao sam sa trenerom i rekao mi je da ima sedam igrača koji po kvalitetu ne bi mogli da igraju ne u Partizanu, već ni u jednoj ekipi Superlige“, poručio je Ljajić.

Zatim se osvrnuo i na to zašto su onda tu.

„Pa što su tu? Dobro pitate. Mene je sad sramota da objašnjavam šta je u pitanju. Ne znam, ne mogu da ulazim u namere, ali efekat je taj. Imamo sedam igrača koji ne služe ničemu i mi ćemo sad. Imamo situiaciju da je došlo preko 30 igrača za dva prelazna roka. Ovde greška mora da se svede na minimum mimimuma i svaka se skupo plaća. Sa ovim stanjem svaka greška je bukvalno duplinarana“, rekao je Ljajić tokom gostovanja na „TV Prva“.

BONUS VIDEO „Grobari“ vređali Vazuru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare