Ostoja Mijailović Kopaonik biznis forum Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ostoja Mijailović, prvi čovek košarkaškog kluba i predsednik sportskog društva Partizan, osvrnuo se na situaciju u fudbalskoj sekciji crno-belih.

„Imamo situaciju u FK Partizan gde ne možete tenkovima da isterate upravu, da nijedan navijač nije za njih, da ne žele da idu na utakmice, da niko ne kupuje karte, ali da dolazite u situaciju gde Skupština jednoglasno obnavlja mandat jednom Upravnom odboru“, rekao je Mijailović tokom panela na biznis forumu održanom na Kopaoniku.

PROČITAJTE JOŠ...

„Što znači da je Skupština ta koju nije odabrao Upravni odbor, nego oni biraju Skupštinu, što je apsurd. Mi moramo da se vratimo korak unazad, da vidimo kako se biraju Skupštine, pa da oni biraju prave predsednike i prave ljude koji upravljaju klubovima i da uvedemo banokvnu garanciju.

A ne kad je problem zoveš državu, da ti država pomogne, uvek će drugi, a ne ti. To je prvo pitanje, pre nego što pređemo na privatizaciju, da znamo kako se biraju Skupštine, a kako ljudi koji nemaju podršku sami sebe biraju. To nije normalno, o tome moramo da pričamo otvoreno“, dodao je Mijailović.

Deo u kom Mijailović priča o upravi Partizana možete da pogledate od 1:04:00 snimka ispod:

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare