Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ivan Obradović, iskusni levi bek koji se ovog leta vratio u Partizan, otkrio je da je razgovora o njegovom povratku u Humsku bilo i u prethodnim mesecima, međutim nije se našao na istim talasnim dužinama sa tadašnjim strategom Savom Miloševićem.

„Prvi kontakt je bio još pre godinu i po dana, menjao se trener u Anderlehtu, pa me novi pozvao na pripreme i sve se okrenulo. Igrao sam taj deo sezone. Prošlog leta sam dobio ponudu Legije, odlučio sam da idem tamo. Ovog leta sam već bio na granici, bio je kontakt s moje strane početkom jula kod Sava Miloševića, ali nije prošlo kako treba i onda sam trenirao sa Teleoptikom“, rekao je Obradović u razgovoru za klupsku televiziju.

PROČITAJTE JOŠ

Sa promenom trenera i dolaskom Aleksandra Stanojevića, nastavljeni su pregovori i brzo postignut dogovor.

„Trenirao sam u Teleoptiku, video me je Ivica Iliev i pozvao da se vratim u klub. Ni taj prvi razgovor nije prošao kako smo očekivali, pa smo sve malo odložili, ali na kraju se sve dobro završilo. Srećan sam, a moja obaveza je da dajem maksimum. Spreman sam na svaki pritisak, odavno sam to prošao“.

Iskusni defanzivac je samo jedan u nizu povratnika koji će imati ulogu lidera među tek stasalim biserima crno-belih.

„Drago mi je da ima dosta fudbalera koji su ovde odrasli, koji osećaju klub. Mislim da ćemo se brzo uigrati i da će to biti pravi Partizan, sa velikim ambicijama, napadački, da sve pršti. Srećan sam što sam tu, možda je trebalo ranije da se odlučim, da ne bude tenzija do poslednjeg dana, ali sada želim da uživam, igra mi se fudbal“, istakao je Ivan Obradović.

Konkurenti na poziciji levog beka Ivanu Obradoviću su Slobodan Urošević i Rajko Brežančić, koji se još oporavlja od povrede.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar