Foto: Pedja Milosavljević/Starsport

U Humskoj rade punom parom i nastavljaju s promocijama novih fudbalera. Posle Ivana Obradovića, Svetozara Markovića i Miloša Jojića, na red je došao i napadač Žan-Kristof Bajebek.

Nekadašnji centarfor Pari Sen Žermena trebalo bi u crno-belom dresu golovima da zameni Umara Sadika, koji je otišao u Almeriju.

Bajebek je s vicešampionom Srbije potpisao trogodišnji ugovor i predstavljen je kao nova „devetka“.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam znao mnogo o Partizanu, ali sam čuo sve najlepše. Znam ih iz Evrope i sa kim god da sam razgovarao, rekli su mi blago tebi. Rekli su mi i da ću uživati u gradu i da su navijači takođe sjajni“, počeo je Francuz obraćanje medijima.

U Humsku je stigao na preporuku bivšeg reprezentativca Srbije i štopera PSŽ i Crvene zvezde Milana Biševca, koji se trenutno bavi menadžerskim poslom.

„Čuo sam za derbi od Biševca, ima još desetak dana da se spremim. Upoznat sam sa derbijem kao pojmom kod nas i znam da je značajan. Odluka je bila brza, Biševac mi je rekao mnogo stvari o klubu i navijačima. Ubedio me je da je to dobro mesto za mene. Pričao sam i sa bratom, odluka je vrlo brzo doneta“, rekao je Bajebek kojem je poslednji klub bio holandski Utreht, a poslednji meč odigrao je još u februaru.

Francuz je izjavio da poznaje brojne srpske fudbalere, a otkrio je i ko mu je bio mentor srpskog jezika.

„Što se tiče srpskih reči, čuo sam od Zlatana, ali nisu za ovu priliku. Znam dobro i Milinković-Savića, Tadić, mnoge druge. Mislim da Srbija ima sjajnu reprezentaciju“, završio je Bajebek.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare