Foto: EPA/MAGI HAROUN Anchester

Nakon odlaska Aleksa Fergusona sa klupe Mančester junajteda, krenuo je sunovrat kluba sa Old Traforda. Prvi koji je seo na klupu posle Sir Aleksa, bio je Dejvid Mojes, ali njegov boravak se završio neslavno, a imao je i problem u odnosu sa igračima.

Legenda Junajteda, Rio Ferdinand, otkrio je da su on i Nemanja Vidić imali česte sukobe sa njim.

Rio je otkrio da je Mojes imao drugačije ideje i da se on i njegov partner u zadnjoj liniji, Nemanja Vidić, sa mnogim nisu slagali.

PROČITAJTE JOŠ

„Da budem fer, imali smo nekoliko žestokih diskusija sa njim, biću iskren. Bilo je baš nekoliko zapaljivih razgovora između Vide, mene i Dejvida Mojesa. Nismo se slagali oko nekih stvari i načina na koje je želeo da igramo. U pitanju su neke defanzivne postavke i slično. On je želeo određene stvari, mi sa tim što je pričao nismo bili saglasni, ali to je fudbal, i verujem da je Mojes to imao i sa mnogim drugim fudbalerima. Nismo bili prvi i nećemo biti poslednji, siguran sam“ rekao je Ferdinand.

Ferdinad je ipak, razvejao jedan od mitova koji su kružili vezano sa kratak boravak Škota na klupi „crvenih đavola“.

Naime, tada se pričalo da je Vidiću i Ferdinandu, Mojes puštao klipove defanzivca kojeg je on trenirao u Evertonu, Fila Džagelke.

„Ne znam otkuda je to došlo, da budem iskren, tako nešto se nije dogodilo. Fil Džagelka je bio veoma dobar igrač. Siguran sam da nam Mojes ne bi prikazivao njegove video snimke. To je jedna blesava priča koja je došla ko zna odakle. Neko je to sanjao i to je postao mit“, zaključio je Ferdinand.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar