Foto: EPA/GERRY PENNY

Engleski golman Ben Foster bio je gost emisije "The Cycling GK" gde je govorio o mnogim igračima sa kojima je i protiv kojih je igrao.

Jedan od njih je bio i Nemanja Vidić, ali i Dijego Kosta, Luis Suarez i drugi poznati igrači. Kada je došao red na pitanja najčvršćih igrača sa kojima se susretao, Foster je izdvojio dvojicu kapitena Mančester junajteda.

PROČITAJTE JOŠ:

„Roj Kin je kratko ostao u klubu kad sam ja stigao tamo, ali me je plašio, taj je bio strašan tip. Nemanja Vidić je takođe bio malo bolestan, da budem iskren. On bi rado stavio glavu ispred kopačke da bi zaustavio loptu da uđe. Da, bolesnik“, otkrio je Foster.

Dijega Kostu je nazvao „prljavim, malim pacovom“, dok je za Karlosa Teveza rekao da je čovek koga trening najmanje interesuje.

Nije ga bilo briga za to, bio je užasan na treninzima. Ali u subotu popodne… Bože, kakav igrač. Samo taj pobednički mentalitet, davao je sve što ima i imao je neverovatan talenat na terenu subotom“, rekao je Foster o Tevezu.

Dotaka se i Luisa Suareza, za koga je rekao da će uraditi sve da ti ne da prostora da dišeš, uključujući i grebanje i ujede. Ali, sa druge strane, dodao je i da voli taj tip igrača.

Da podsetimo, Foster već tri godine igra u Votfordu, a u Mančesteru je igrao od 2005. do 2010. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar