Foto: FSS

Jugović, Vidić ili neko treći na čelu Fudbalskog saveza, ko god da bude teško da će svi biti zadovoljni.

Slaviša Kokeza je podneo ostavku i sledi izborna procedura kako bi se došlo do njegovog naslednika. Do tada će prvi čovek FSS biti Marko Pantelić, dosadašnji zamenik predsednika, ali teško da će na tom mestu ostati.

Nemanja Vidić se oglasio i krajem prošle godine izrazio određenu (malu) dozu spremnosti da nešto menja u srpskom fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, pored jednog pisma i intervjua, više nije bilo ni traga ni glasa od bivšeg reprezentativca i kapitena Mančester junajteda.

Njega i dalje u ovdašnjoj javnosti vide kao pravo rešenje za predsednika FSS, kao i Vladimira Jugovića, za koga pojedini u anketi na Nova.rs smatraju kao nekoga ko bi pomirio „obe strane“.

Ja bih pomirio delije i grobare sa najozbiljnijim kandidatom – Jugović je dugo vremena bio naš najbolji fudbaler i sigurno neće poslovati sa mafijom“, jedan je od komentara na društvenim mrežama našeg portala.

Ipak, dosta je i onih koji smatraju kako će prednost dobiti opet neko kome su bliže crveno-bele boje.

„Nema veze ko, važno je da bude iz Crvene zvezde. Ceo Savez je sastavljen od nekadašnjih igrača Zvezde“, poručio je jedan od anketiranih, na šta je dobio odgovor:

„Ko je bio na čelu FSJ kad su kupovane titule Partizanu u oba sporta?“

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Takođe među čitaocima Nova.rs ima i onih koji veruju da će Kokezin naslednik opet biti neko blizak vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci.

„Znači ili je zvezdaš ili SNS-ovac! Zar posle Miljanića, Džajića, Terzića, Piksija, Kokeze… mora opet zvezdaš? Ne mora ni partizanovac, dajte nekog neutralnog“

Tek po neko je predložio i imena kao što su Saša Ilić ili Zoran Bata Mirković, a tačka na prethodnu garnituru u FSS mogla bi da se stavi i ovim glasom:

„Pantela… Nek ostane i ugasi svetlo“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare