Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Srbije kreću u novi ciklus kvalifikacija, ovaj put za Mundijal, a meč protiv Republike Irske biće ekskluzivno i direktno prenošen na TV Nova S.

PROČITAJTE JOŠ

Legendarni Piksi debituje na klupi reprezentacije Srbije, a sva tri meča “orlova” na startu kvalifikacija za Mundijal 2022. u Kataru moći ćete da gledate ekskluzivno na kanalu Nova S.

Srbija prvo u sredu dočekuje Republiku Irsku (20.45), tri dana kasnije u Beograd na noge “orlovima” dolaze Kristijano Ronaldo i Portugal, a onda 30. marta (18.00) sledi meč sa Azerbejdžanom u Bakuu.

Piksi je već doneo dobru energiju i atmosferu, o čemu je i reprezentativac Uroš Spajić govorio za Nova.rs.

To je potvrdio i Dušan Tadić na konferenciji, a Irci su idealna prilika da se dobro započne novi ciklus.

Inače, TV Nova S je dostupan i onima koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta uz EON aplikaciju, koja omogućava gledanje sadržaja na računaru, tabletu, mobilnom telefonu i SMART TV-u.

Sve ove utakmice, ali i ostali TV sadržaj za celu porodicu, dostupan je u EON Porodičnom paketu bez ugovorne obaveze za 799 dinara, koji možete da aktivirate na eon.tv.

EON Porodični paket nudi 15 domaćih TV kanala, od kojih je 11 u HD rezoluciji, sa najtraženijim sadržajima – nova serija Aleksandar od Jugoslavije, Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Pljiž, Utisak nedelje i mnoge druge na Nova S, ali i najnovije, tačne i nezavisne vesti i informativni program na N1. Tu su i dečiji kanali Pikaboo i Vavoom, TV prodavnica Shoppster, kao i Video klub sa naslovima za svaku priliku.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare