Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana poraženi su u poslednjem meču u šampionatu rezultatom 1:0 na gostovanju Mladosti iz Lučana u okviru 38. kola Superlige Srbije.

Jedini pogodak postigao je Bojović u 25. minutu, a crno-beli u drugom delu nisu uspeli iz mnogobrojnih šansi da dođu makar do boda i naprave bolju uvertiru za finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Krenuo je Partizan dobro u utakmicu i već u drugom minutu preko Natha imao solidnu priliku. Dobio je loptu Izraelac na liniji šesnaesterca i oprobao udarac neometano, ali je golman domaćih uspeo da sjajnom paradom spreči pogodak.

PROČITAJTE JOŠ

Ubrzo je pao tempo utakmice, a ekipa Mladosti je polako počela sve opasnije da preti golu Partizana. Nakon sjajnog voleja Radivojevića koji je završio tik iznad prečke, ubrzo je usledio pogodak domaćih.

Mladost je uspela da probije po levoj strani na kojoj je odbrana Partizana izgledala loše od samog početka, a centaršut posle jednog takvog prodora je stigao do Bojovića koji je rutinski glavom sa peterca loptu zakucao u mrežu.

Partizan ni posle tog gola nije uspeo da podigne nivo igre, a tek u završnici prvog poluvremena su crno-beli preko Jovića i Holendera uspeli malo da zaprete Mladosti, ali nije bilo pogotka.

Krenuli su agresivno igrači Partizana na startu drugog poluvremena i odmah došli u šansu. Spustio je jednu dubinsku loptu Šćekić na peterac na koju je natrčao Jović, ali je promašio iz sjajne pozicije.

Nastavio je da napada Partizan, ali je u dva navrata preko Uroševića i Natha propuštao prilike iz slobodnih udaraca.

Nije bilo uzbuđenja do sredine drugog poluvremena kada je prvo Marković posle majstorije došao u priliku, ali mu je golman Mladosti odbranio. Ubrzo je posle toga priliku imao i Lutovac, zatim i Urošević, pa Miljković, međutim Partizan nije uspevao da dođe do gola.

Partizan je napadao do kraja utakmice svim silama, stvorio još nekoliko opasnih situacija pred golom Mladosti, ali na kraju nije uspeo da dođe makar do boda.

Mladost – Partizan 1:0 (1:0)

Strelci: Bojović u 25. minutu za Mladost

Stadion: Mladosti.   Gledalaca: Bez gledalaca.   Sudija: Stanko Ostraćanin

Mladost: Milović – P. Jovanović, Šatara, Mićević, Leković – Radivojević (od 73. minuta F. Žunić), Baha – Selenić (od 58. minuta Odita) , Gordić (od 73. minuta Regan), S. Jovanović (od 90+4. minuta Maksimović)- Bojović.

Partizan: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Šćekić, Jojić – Jović (od 64. minuta Lutovac), Natho  (od 64. minuta Štulić), Holender (od 74. minuta Stevanović) – L. Marković.

 

90+5′ Kraj, Mladost je srušila Partizan

Partizan je poražen na kraju sezone i to bez postignutog gola. Veliku pobedu Mladosti je doneo Bojović.

85′ Partizan protestvuje zbog kornera

Pokušao je Šćekić do gola posle kornera, ali bezuspešno posle skoka Šćekića. Crno-beli su tražili korner, ali je sudija samo odmahnuo rukom.

79′ Dve šanse za Miljkovića

Sada je i desni bek Partizana bio u prilici, ali je njegov šut dva puta izblokiran

74′ Šansa za Uroševića

Partizan niže prilike jednu za drugom

70′ Šansa za Lutovca

Iznenada se Lutovac našao u prilici malo posle ulaska u igru, ali je njegov udarac izblokiran.

66′ Sjajan potez Markovića i odlična odbrana golmana Mladosti

Marković je majstorskim driblingom izbacio Bahu po levoj strani i iz teške pozicije odlično šutirao, ali je Milović ponovo uspeo da odbrani.

Foto: Starsport

58′ Legenda Partizana na terenu za Mladost

Odita je ušao u igru. Bivši fudbaler Partizana na terenu, umesto Selenića.

55′ I Natho preko gola iz slobodnog udarca

Sjajno je Marković prošao odbranu Mladosti pa su morali da ga obore na samoj ivici kaznenog prostora. Probao je Natho iz još bolje pozicije, ali ponovo je lopta išla preko gola.

53′ Pokušaj Uroševića iz slobodnog udarca

Oboren je Jović na samoj ivici šesnaesterca i Partizan je dobio priliku da iz dobre pozicije ugrozi gol Mladosti. Međutim, Urošević je prebacio i živi zid i gol pa je prilika otišla u nepovrat.

46′ Velika šansa za Jovića na startu drugog poluvremena

Odmah prilika za Partizan. Sjajno je Šćekić glavom spustio jednu dubinsku loptu na peterac. Na nju je naleteo Jović koji iz idealne prilke šutira preko gola.

45′ Nema nadoknade, kraj prvog poluvremena

Mladost vodi golom Bojovića, Partizan je odigrao jedno od najlošijih poluvremena od dolaska Aleksandra Stanojevića.

44′ Šansa za Partizan

Sjajno je Jović prošao u kazneni prostor, predriblao čuvara koji je klizećim startom na ivici faula izbio loptu koja je prvo došla do Holendera. On je oklevao, nakon čega mu izbijaju lkoptu koja stiže do Šćekića čiji je šut sa oko 15 metara izblokiran.

39′ Prilika za Holendera

Pokušao je Holender u padu iz kaznenog prostora, ali je bio neprecizan i prilika je propala.

38′ Mladost traži penal

Došla je Mladost nadomak kaznenog prostora, uputila centaršut, a loptu je uhvatio Stojković. Ipak, igrači Mladosti su reklamirali da je Vujačić igrao rukom prilikom centaršuta, ali je sudija odmahnuo rukom.

31′ Ofsajd Miljkovića

Delovalo je da bi Partizan mogao da uđe u veliku šansu nakon kiksa odbrane Mladosti, ali je Miljkovič bio u ofsajdu.

25′ Bojović šokirao Partizan

Ponovo je pukla odbrana Partizana po desnoj strani. Usledio je centaršut na peterac, Bojović rutinski glavom šalje loptu iza leđa Stojkovića. Mladost vodi sa 1:0.

Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

23′ Sjajna akcija Mladosti, Radivojević ponovo u šansi

Sjajno su kombinovali domaći u kaznenom prostoru, lopta je došla do Radivojevića, ali je njegov šut izblokiran.

19′ Pao tempo utakmice

Već nekoliko minuta nema nikakvih dešavanaj na terenu, ekipe nisu bile ni blizu postizanja gola.

12′ Zamalo evrogol Mladosti

Dubinsku loptu je uspeo Radivojević sa desetak metara iskosa sa leve strane da uhvati na volej, ali je ona za malo proletela iznad prečke. Bila je Mladost blizu vođstva i evrogola.

10′ Prvi pokušaj Mladosti

Imali su domaći prvu priliku. Slobodan udarac sa ivice šesnaesterca išao je na drugu stativu, ali jedan igrač Mladosti nije uspeo ozbiljnije da zapreti iz te situacije.

6′ Partizan diktira tempo

Otvorena utakmica na početku, ali još uvek bez pravih prilika. Partizan drži inicijativu, Jović je u jednoj prilici mogao bolje da odreaguje.

2′ Odličan šut Natha

Brzo je Partizan došao u dobru priliku. Jednu dugu loptu je isčačkao Holender, ona je došla do Natha, a Izraelac neometano šutirao sa linije šesnaesterca, ali je Milović uspeo da odbrani.

1′ Počelo je u Lučanima

Sjajni vremenski uslovi i meč bez imperativa mogli bi da nam donesu atraktivan fudbal.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare