Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Nenad Krstičić i Crvena zvezda rešeni su da probaju ponovo. Od kako je vezista napustio redove srpskog šampiona i otišao put Grčke, ne prođe ni jedan prelazni rok da se ne pokrene priča o njegovom povratku u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ

Čini se da je ovoga puta ta priča realnija neko ikad.

Problem predstavlja činjenica da Nenad Krstičić ima još godinu dana ugovor sa AEK-om i da atinski klub ne želi da ga pusti bez obeštećenja. O njegovom statusu naširoko se piše u Grčkoj.

Mediji u Grčkoj ističu da je posle duela sa Arisom, srpski vezista ekspresno napustio Atinu i da ga je rođeni brat, u kolima sa srpskim tablicama, sačekao ispred stadiona i odvezao na Srbiju. Prema istim navodima i Krstičićeva porodica je već napustila glavni grad Grčke.

Takođe, Krstičić je saopštio upravi AEK-a da želi da napusti ekipu ovog leta, godinu dana pre isteka ugovora.

Agent Krstičića razgovarao je i sa upravom kluba i istakao da Krstičić neće potraživati novac ukoliko ga AEK pusti da napusti ekipu kao slobodan igrač.

Ipak, Grci nisu zainteresovani za takvu varijantu i insistiraju da je Krstičićev odlazak moguć jedino uz obeštećenje.

AEK i ove godine nije bio konkurentan u borbi za titulu i sezonu završio na četvrtom mestu.

Krstičić je došao u AEK januara 2019. godine iz Crvene zvezde u transferu teškom 500.000 evra. Ukupno je odigrao 94 utakmice za atinski klub , postigao pet golova i upisao četiri asistencije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar