Euro 2024 Srbija vs Danska Foto:Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović razočaran je posle remija sa Danskom na kraju grupne faze Evra u Nemačkoj.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Srbija je odigrala 0:0 sa Danskom, a Mitrović je u 83. minutu bio povučen za dres sa leđa i nije bio dosuđen penal.

PROČITAJTE JOŠ:

Mitrogol se požalio kod glavnog sudije susreta i za to je dobio žuti karton, dok se VAR soba nije oglašavala u spornoj situaciji.

O njoj nije moglo da se ne postavi pitanje posle čitave situacije posle koje je Srbija remijem eliminisana sa Evra sa četvrtog mesta u grupi C.

„Osetio sam da mi je povukao dres, ne znam zašto nije dobio signal da gleda. Imali smo sastanke pre Evropskog prvenstva, svako povlačenje dresa u šesnaestercu treba da bude sankcionisano penalom. Osetio sam da mi vuče dres, pao sam. Slična situacija kao što smo imali u Rusiji“, rekao je Mitrović za Arenu sport posle utakmice. Dao je svoj sud i o čitavom meču u kom je svaka od ekipa imala poneku šansu.

„Ne znam, mislim da smo odigrali opet dva poluvremena. Prvo gde smo prepustili njima dominaciju, drugo smo promenili, više rizikovali. Falio je gol. Nismo imali te lucidnosti, završni pas, kreaciju, da damo gol. Dali smo sve od sebe, borili smo se maksimalno. Nažalost, to u današnjem fudbalu nije dovoljno“, istakao je Mitrović.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Piksi izašao na teren pred trening Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar