Foto: FK Crvena zvezda

Iskusni defanzivac veruje da će crveno-beli biti deo elite.

Štoper Nemanja Milunović je vodio velike bitke sa napadačima Makabija Haife, a uprkos porazu od 3:2, optimističan je pred revanš plej-ofa za Ligu šampiona u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

„Ostaje žal za vođstvom na poluvremenu, gorak je ukus, ali ništa nije gotovo i znamo šta nam je činiti u Beogradu. Ovo je samo prvo poluvreme, a nastavak sledi na Marakani. Bili su teški uslovi za igru, znali smo to i svesni smo da nije lako ući u Ligu šampiona“, počeo je Milunović, prenosi klupski sajt.

Izabranici Dejana Stankovića imaju pet dana da izvuku pouke, revanš za Ligu šampiona je u utorak (21.00) na stadionu „Rajko Mitić“.

„Makabi je dobra ekipa, individualno i timski, nemam dileme oko toga. Bazirali su se na tome da čuvaju prednost, mi smo pokušavali u nastavku, imali šanse, ali nismo postigli gol. Žao mi je i zbog prilika iz prvog poluvremena, posebno one Bukarijeve… Svaka utakmica u Evropi je novo iskustvo, a pouke izvlačimo iz pobeda i poraza. Bilo je dobrih i loših stvari, moramo da analiziramo sve“, smatra Milunović.

Recept za odlučujući okršaj za ulazak u Ligu šampiona je jasan.

„Početak svake utakmice je u kvalifikacijama takav da se opipavaju snage u prvih 15 minuta. Malo smo lošije ušli u meč, ali čim smo došli do našeg pasa i osetili teren, bilo je dobro. To mora da nam bude recept, a u Beogradu pred našim navijačima očekujem bolju igru. Žao nam je što smo ispustili prednost, ali to je fudbal. Na našem stadionu, idemo na prolaz i ulazak u Ligu šampiona“, zaključio je Milunović.

BONUS VIDEO Radost navijača Zvezde posle gola u Haifi

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar