Miloš Pantović protiv Borusije Dortmund
Miloš Pantović protiv Borusije Dortmund; Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Srbija bi mogla da dobije novog reprezentativca.

Aktivan radni vikend van Srbije imao je Bratislav Živković, jedan od trenera u stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića. On je ispratio utakmicu nemačkog šampionata u Dortmundu, gde je domaća Borusija izgubila od Bohuma (3:4).

PROČITAJTE JOŠ

Živković je uživo gledao Miloša Pantovića, ofanzivnog vezistu Bohuma i  bivšeg mladog reprezentativca Srbije. Ove sezone je upisao 27 nastupa u Bundesligi, postigao je četiri gola i upisao je i dve  asistencije. Rođen je 1996. godine u Minhenu. Prošao je mlađe kategorije Bajerna, a onda je 2018. krenuo put Bohuma.

Reprezentaciju Srbije u junu očekuju utakmice u Ligi nacija protiv Norveške i Slovenije u Beogradu, odnosno Švedske i Slovenije u gostima.

Ajaks nastavlja svoj put do novog naslova najbolje ekipe u Holandiji, a sve po notama Dušana Tadića. Ispalio je kapiten „orlova“ pravi projektil protiv Cvolea (3:0), a taj trijumf je približio „kopljanike“ šampionskom trofeju. Spektakularan gol iz lože stadiona u Amsterdamu, aplauzom je ispratila i delegacija FSS na čelu sa direktorom reprezentacije Stevanom Dikom Stojanovićem.

Posle meča kapiten „orlova“ razgovarao je sa direktorom najboljeg nacionalnog tima Srbije koji je bio u društvu tim menadžera A selekcije Nemanje Filipovića. Tema naravno mnogo, a fokus je bio na predstojećim junskim akcijama i mečevima u Ligi nacije.

Bratislav Živković
Bratislav Živković; Foto: FSS
Dušan Tadić i Stevan Dika Stojanović
Dušan Tadić i Stevan Dika Stojanović; Foto: FSS

BONUS VIDEO Gol Aleksandra Mitrovića koji je Srbiji doneo plasman na Mundijal

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare