Miško Ražnatović
Miško Ražnatović; Foto: Screenshot Youtube Podcast Inkubator

Mnogi su primetili jedan detalj na ruci, a tek sada su poznati i detalji.

Miodrag Ražnatović, najpoznatiji evropski košarkaški menadžer i jedan od najboljih na svetu, gostovao je pre nekoliko dana u podkastu „Inkubator“ i tom prilikom privukao veliku pažnju.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, iako ga nije isticao jasno se moglo videti da nosi sat ispod džempera. U pitanju je model „Svoč Omega Tifani“ najpopularniji danas u seriji „Munsvoč“ i onaj koji se najčešće sreće.

Ipak, iako ima glamurozno ime, cena nije toliko nepristupačna. Mnogi mogu da priušte da daju 250 evra za sat, a detalje je otkrio popularni Instagram profil „Sat na ruci“.

Još je bitnije što je Ražnatović i ovaj posao odradio pametno. Naime, u pitanju je model koji se proizvodi u limitiranom broju primeraka, pa će tokom vremena njegova vrednost značajno porasti.

Cena satova zavisi umnogome i od toga koja ga poznata ličnost nosi, pa ne bi bilo preveliko iznenađenje da ovaj sat postane još skuplji.

Po informacijama koje su dostupne javnosti Ražnatović je „težak“ 1,5 miliona dolara, ali je mnogo detalja ugovora pod velom tajne. Od transfera svakog igrača prihoduje tri procenata ukoliko je igrač imao ugovor, odnosno šest ukoliko je bio slobodan igrač, pa je Ražnatovićeva agencija našla igraču angažman.

Od poznatijih klijenata su tu Nikola Jokić, Vasilije Micić, Kevin Lav…

BONUS VIDEO Niko kao Nikola Jokić – Još jedna MVP sezona za pamćenje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar