Foto: EPA-EFE/Carl Recine

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Andrej Kančelskis žestoko je opleo po kapitenu "crvenih đavola" Hariju Megvajeru i najskupljem igraču kluba Polu Pogbi.

Bivši ruski reprezentativac za Junajted je igrao od 1991. do 1995. godine i osvojio dve titule prvaka. Smatra da su igrači iz tog perioda Brajan Robson i Roj Kin mnogo bolji primeri kako kapiten jednog velikog kluba mora da se ponaša.

PROČITAJTE JOŠ

„Šta znam, Megvajer nije naročito inspirativan kapiten, kao što su bili Kin ili Robson koji su bili veliki borci. Hari je povučen, tih i potrebno mu je mnogo više odlučnosti. Ipak se bavi fudbalom, a ne baletom“, rekao je Kančelskis.

Rus od 2018. godine radi kao trener u uzbekistanskom klubu Navbahon, a osvrnuo se i na Pola Pogbu, koji od povratka iz Juventusa za rekordnih 119 miliona evra ne pruža partije kakve su se očekivale.

„Uvek priča o tome kako hoće da napusti Junajted, pa kad je već tako, zašto jednostavno ne ode? Non-stop je nezadovoljan, znam i da je agent Mino Rajola tu veliki problem jer mu puni glavu pričama o odlasku, ali ako si već došao u Mančester junajted, daj sve od sebe. Šteta što nije tako, jer je Pogba odličan fudbaler“, poručio je Kančelskis koji je za Junajted postigao 28 golova na 123 meča.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar