Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Dragan Stojković Piksi je pred trećim ispitom kao selektor Srbije, protiv Azerbejdžana u Bakuu, u utorak u 18.00 po našem vremenu. Selektor je u meč ušao sa dve dileme, formacijskom i kadrovskom kada je u pitanju izbor igrača.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija protiv Azerbejdžana igra 3. kolo kvalifikacija za Mundijal, uz ekskluzivan direktan prenos na TV Nova S i mogućnost da meč gledate preko EON aplikacije, ukoliko niste korisnici SBB, preko bilo kog interneta.

Orlovi i Portugalci dele prvo mesto sa po četiri boda, s time da Portugalci u ovom kolu istog dana igraju protiv Luksemburga, koji je u svom prvom meču savladao Irce i iznenadio fudbalsku javnost.

Piksi ne sme da dozvoli iznenađenje ekipi koja nam je već zagorčavala život u eri Gurbana Gurbanova, a sigurno je da će ekipa proći kroz promene zbog paklenog ritma tri meča u samo sedam dana.

Kao starteri, prva dva meča igrali su Dmitrović, Mitrović, Pavlović i Milenković, koji je dobio crveni karton protiv Portugalaca i moraće da pauzira.

Uz njih, starteri su bili u oba meča još Tadić i Vlahović, koji je odigrao poluvreme protiv Portugalaca.

Ovaj put, šansu bi mogli da dobiju igrači poput Nemanje Radonjića i Filipa Kostića, jer će brzina biti važan adut protiv pojedinih sporijih igrača Azerbejdžana, koje je za Nova.rs detaljno skautirao Uroš Matić.

Tadića je sigurno stigao umor posle dva isrpljujuća meča, protiv Portugala je odigrao 81 minut i ulogu dirigenta i prvog plejmejkera mogao bi da preuzme Filip Đuričić.

Ako Piksi ostane dosledan formaciji sa tri štopera (a najavljivao je opciju da mu neće biti strano da zaigra sa četvoricom u poslednjoj liniji), onda bi pozadi zaigrali Spajić, Mitrović i Pavlović, u slučaju da se odluči za četvoricu igrača u poslednjoj liniji, očekuju se Mladenović i Gajić po bokovima, uz dilemu da li će odmarati Mitrovića ili Pavlovića posle dva iscrpljujuća meča.

Stojković će prvi put biti na slatkim mukama, jer je već napravio bazu sa prva dva rezultata i preostaje mu samo da napravi balans taktike i odmornijih igrača, pa se može očekivati sastav Rajković – Pavlović, Mitrović, Spajić – Maksimović, Milinković-Savić, Kostić, Radonjić, Đuričić – Jović, Mitrović.

U svakom slučaju, Piksi nas je već navikao na iznenađenja, nije otkrivao karte ni pre prve dve utakmice, ostao je dosledan i u Bakuu. Tačan sastav biće poznat u utorak oko 16.30, sat i po pre početka utakmice.

Utakmicu će moći da gledaju i oni koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta uz EON aplikaciju, koja omogućava gledanje sadržaja na računaru, tabletu, mobilnom telefonu i SMART TV-u.

Meč sa Azerbejdžanom, ali i ostali TV sadržaj za celu porodicu, dostupan je u EON Porodičnom paketu bez ugovorne obaveze za 799 dinara, koji možete da aktivirate na eon.tv.

EON Porodični paket nudi 15 domaćih TV kanala, od kojih je 11 u HD rezoluciji, sa najtraženijim sadržajima – nova serija Aleksandar od Jugoslavije, Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Pljiž, Utisak nedelje i mnoge druge na Nova S, ali i najnovije, tačne i nezavisne vesti na N1. Tu su i dečiji kanali Pikaboo i Vavoom, TV prodavnica Shoppster, kao i Video klub sa naslovima za svaku priliku.

Uz ovaj paket dostupne su i EON Smart TV i tri EON mobilne aplikacije, kao i funkcija vraćanja sadržaja do sedam dana unazad.

Za više informacija posetite sbb.rs ili pozovite SBB Kontakt centar na 19900.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar