Foto: Printscreen Instagtam / UTS Sports

Proslavljeni nemački fudbaler Mario Gece otkrio je da je mogao da bude i teniser.

Da je drugačije birao, možda ne bi bio ovako uspešan i poznat kao što je danas kada ima 32 godine i nekoliko najvećih titula u svetu fudbala iza sebe.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznato je da je osvajao titule prvaka Nemačke, Kup svoje zemlje, Superkup, ali i UEFA Superkup. Ima i trofej svetskog klupskog prvaka, ali ne i Lige šampiona.

Nedavno se na terenu sreo sa poznatim teniskim trenerom Patrikom Muratogluom i pokazao zavidnu tehniku i kretanje za „beli sport“ u kom se na terenu sreo sa Gaelom Monfisom i Dominikom Timom, a da je odabrao tu karijeru, ko zna, možda bi se sreo i sa Novakom Đokovićem na nekom turniru.

„Ja imam dva brata, a moji roditelji su bili dosta aktivni u sportovima sa loptom, od tenisa do, ne znam čega sve ne. Sve smo igrali kod kuće, tako sam odrastao, krećući se, igrajući tenis, fudbal.

View this post on Instagram

A post shared by UTS Tour (@u.t.s_tour)

Tako je bilo kad sam bio dete“ Na pitanje da li je u nekom trenutku morao da izabere, Gece kaže da jeste.

„Da, u nekom momentu jesam. Tada sam izabrao fudbal i mislim da je bio dobar izbor na kraju“, dodao je Gece.

Mario je postigao pogodak za titulu Nemačke na Mundijalu u Brazilu 2014. kada su „panceri“ u produžetku pobedili Argentinu.

Gece je tokom karijere imao problema sa raznim povredama i zdravljem, a najviše vremena, osam godina proveo je u Borusiji iz Dortmunda u dva mandata.

Tri godine je igrao za Bajern Minhen, bio je i u PSV Ajndhovenu, dok je od 2022. godine u Ajntrahtu. Za tim iz Frankfurta je ove sezone odigrao osam utakmica u svim takmičenjima i podelio jednu asistenciju.

BONUS VIDEO: Ajaks primio gol sa pola terena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar