Foto: Nenad Mihajlović/Starsport

Mačva će u nastavku sezone igrati za opstanak, a za ostvarenje cilja dovela je dvojicu bivših fudbalera Dinama iz Zagreba.

U pitanju su Slovenac Omar Kočar (19) i Hrvat Mario Nikolić (20), pa imamo jednu zanimljivu situaciju na superligaškoj sceni.

Iako su srpski igrači nešto češće odlazili u hrvatski fudbal, komšije nisu u tolikoj meri boravile u našim klubovima.

PROČITAJTE JOŠ

Izgleda da je došlo vreme da se i to promeni, nakon što boje Vojvodine brani defanzivac Slavko Bralić, o kome je za Nova.rs pričao i trener Nenad Lalatović.

Mačva je dovela zanimljive mlade igrače… Kočar je zadnji vezni i igra za U19 reprezentaciju Slovenije. Poslednje dve sezone bio je igrač zagrebačkog Dinama.

Mario Nikolić je takođe bivši omladinac „modrih“, a pokriva poziciju štopera. Za njega je čak prošle sezone bila zainteresovana i Roma, a jesenas je branio boje italijanskog Avelina.

Videćemo koliko će i da li će doprineti Šapčanima u borbi za opstanak, ali su svakako interesantna pojačanja stigla u grad na Savi.

Inače, sve to dešava se najviše zahvaljujući bivšem treneru u mlađim kategorijama reprezentacije Slovenije (U19), Alfredu Jermanišu, koji je deo stručnog štaba Mačve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram