Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Srpski fudbaler Filip Kostić srećan je što se Luka Jović, saigrač iz reprezentacije Srbije vratio u Ajntraht iz Frankfurta, pa sada dele svlačionicu i u Nemačkoj.

Jović je nedavno otišao na pozajmicu iz Real Madrida i odmah na povratničkom debiju u klub koji ga je lansirao u zvezde – dao je dva gola Šalkeu.

PROČITAJTE JOŠ:

Za svega pola sata uradio je ono zašta mu je u Realu bilo potrebno 18 meseci, dok je Kostić asistirao Joviću za oba pogotka protiv ekipe iz Gelzenkirhena.

„Za mene njegov povratak znači mnogo, ne samo zato što smo dobri prijatelji privatno, već i zato što na terenu sarađujemo odlično“, rekao je Kostić za Nova.rs.

Zinedin Zidan, trener Reala prethodnih dana je bio na meti pitanja španskih novinara zbog odlaska srpskog igrača koji nije dobijao konstantnu priliku da se dokaže.

Istovremeno, iskusni trener Dragoslav Stepanović je u razgovoru za naš portal ocenio da Srbija napadača takvog osećaja nema. Naročito kada pored sebe ima nekog Kostića, za koga je Stepanović rekao da bi mogao da igra i za reprezentaciju Nemačke.

„Luka ima odličan tajming kada su u pitanju moje lopte i savršen osećaj za gol, pa volim da igram sa njim“, smatra Filip Kostić.

Tokom prvog boravka u Ajntrahtu, Jović je to i dokazao sa 36 pogodaka, pa će sada imati priliku da bar do kraja sezone poveća i broj svojih golova, ali i asistencija Kostića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar