Matić Mančester
Foto: EPA-EFE/Cath Ivill/NMC

Fudbaleri Mančester junajteda i Sevilje odmeriće snage u Kelnu (nedelja, 21 čas) u okviru polufinala Lige Evrope.

Obezbedivši plasman u Ligu šampiona naredne godine oba tima su skinula značajan teret sa leđa, međutim činjenica da su na samo dva koraka od prestižnog trofeja dovoljan je pokretač kako za engleskog, tako i za španskog predstavnika.

PROČITAJTE JOŠ

„Svesni smo koliko smo blizu pehara“, rekao je Matić za klupski sajt i dodao:

„U polufinalu smo, i od trofeja nas dele samo dve pobede. U dobrom smo raspoloženju, ovde u Kelnu imamo odlične uslove za trening. Vreme nas je poslužilo tako da smo stigli i da obiđemo grad, koji ima mnogo zanimljivih mesta za posetu“.

Zadatak srpskog reprezentativca i njegovih saigrača neće biti lak s obzirom na to da će se na drugoj strani naći rekorder po broju osvojenih titula (5).

„Protivnik ima veoma dobar tim. Veliki je izazov igrati sa ekipom te klase. Biće to pravi evropski test za nas“ zaključio je Matić.

Isti rivali odmerili su snage pre dve godine u okviru omsine finala Lige šampiona, a kao pobednik iz dvomeča izašla je Sevilja. Španski klub je pred svojom publikom odigrao susret bez pogodaka, ali je potom na „Old Trafordu“ stigao do važnog trijumfa, a Lopetegi priželjkuje novo slavlje protiv „đavola“.

„Junajted je vrhunski tim, koji nije izgubio od januara u Premijer ligi, i to govori sve. Ipak, i mi imamo kvalitet, ali i ogromnu želju da pokažemo šta umemo“, rekao je Lopetegi koji je nedavno već eliminisao jedan engleski tim.

Sevilja je u četvrtfinalu savladala Vulvse, dok je Junajted bio bolji od Kopenhagena.

Sevilja – Mančester junajted

Večeras (21.00) u Kelnu dobićemo prvog finalistu Lige Evrope – „kraljica“ ovog takmičenja Sevilja ili Mančester junajted? Kec je 2,90, dvojka 2,60, a iks koji vodi u produžetke – 3,05. Što se golova tiče, 0-2 nosi kvotu 1,60, a 3+ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja – Mančester junajted.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar