Foto: EPA-EFE/JUAN HERRERO

Borha Majoral, bivši fudbaler Real Madrida, govorio je više nego što je trebalo, pa je morao opet da se oglasi.

Napadač koji je obukao dres Rome bio je viđen za ostanak na stadionu „Santjago Bernabeu“, ali…

PROČITAJTE JOŠ

Razlog za to je srpski reprezentativac Luka Jović, koji će uprkos lošoj formi i dalje biti stanovnik Madrida.

„Kada sam došao na početak priprema, želeo sam da što pre napustim Real, ali je Zidan rekao da ostanem. Rekao sam mu da želim da idem negde gde ću imati šansu da igram. Klub je poslušao Zidana i zato je želeo da se reši Jovića. Ali sve se desilo veoma kasno u prelaznom roku i zato sam opet pozvao Zidana i pitao ga da napustim klub“, rekao je Majoral.

Zinedin Zidan, trener Reala, nikada javno nije govorio o tome da bi Jović trebalo da ode iz Madrida.

Naprotiv.

I Majoral je morao opet da se javi.

„Ako treba da se izvinjavam Real Madridu ili Joviću, izviniću se. Ako je u mojim izjavama izgledalo da ne poštujem Jovića, to zaista nije slučaj. Prema Luki imam veliko poštovanje. On je igrač Real Madrida. Trenirali smo zajedno poslednjih mesec i po dana i nikada nisam pokazao nepoštovanje prema njemu, Zidanu ili klubu“.

I da nastavi…

„Nije trebalo da pričam o Realovim biznis planovima. Mislim da ljudi ne razumeju kontekst moje priče. Zidan mi je rekao da je zadovoljan sa mnom ali nikada nisam pričao sa Zidanom konkretno o Joviću. Želeo sam na početku prelaznog roka da napustim klub ali neki pregovori su propali pa sam nastavio da treniram. Potom sam imao sastanak sa Zidanom na kojem mi je rekao da je zadovoljan sa mnom. Pričao sam sa direktorom Sančezom i Zidanom posle čega smo odlučili da je najbolje za mene da napustim klub. Ali o Joviću nismo pričali“, naveo je Majoral.

On je u Romu prešao na dvogodišnju pozajmicu i moguće je da će se ipak vratiti u Madrid.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar