Foto: EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Nijedan klub se ne može radovati povredi svog igrača, ali nešto najbliže tome je Barselona kada je reč o Filipeu Kutinju.

Brazilac je u januaru 2018. prešao iz Liverpula u Kataloniju za inicijalnih 120 miliona evra, ali je na ime bonusa klub iz Engleske napabirčio još novca.

PROČITAJTE JOŠ:

Tri godine španski klub već plaća onom iz Engleske za transfer koji se ispostavio kao promašaj, jer Kutinjo posle dobre sezone u Nemačkoj, u ovoj postigne samo tri gola i podeli dve asistencije na 14 utakmica.

Kutinjo je prošlu sezonu proveo kao pozajmljen igrač u Bajernu, tamo je revitalizovao svoju karijeru, Ronald Kuman je poručio da računa na njega u novoj sezoni, ali stvari opet nisu krenule dobro.

Po svemu sudeći, propustiće ostatak sezone zbog povrede kolena i to će verovatno sačuvati klubu 20 miliona evra.

Kutinjo je trenutno zaustavljen na 90 nastupa za Barselonu, a u slučaju da stigne do sto nastupa, prezadužena „blaugrana“ bi morala dodatno da isplati „redse“.

Inače, Marka je u januaru pisala da je Barselona u tom trenutku još uvek dugovala 29 miliona za Kutinja, dok je ukupan dug mimo ove finansijske godine 40 miliona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar