Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener fudbalera Partizana, Aleksandar Stanojević, ljut je zbog pitanja o nizu od po 17 pobeda koji imaju njegov tim i Crvena zvezda.

PROČITAJTE JOŠ

Mnogi smatraju da je liga od 20 klubova dovela do toga, razvodnjeni kvalitet, a Stanojević je pomalo ljutito odgovorio na ovo pitanje, setivši se usput i da se u prošlosti dešavalo da dva naša najveća kluba imaju ovakve serije.

„Tumbaković je imao niz, pobeđuje se po 10 i 15 mečeva. Znate, gleda se pozitivno ili negativno na stvari. Valjda se nešto ovde radilo, Grof, Tumba, Deki, mi, pobeđivalo se i pre, pa se i tada pričalo da je loša liga. Ima toga, problema, infrastruktura je očajna i to daje jednu stvar, ali ne možete da umanjite nas koji radimo, ne možete da umanjite da je Partizan prošao u proleće Lige Evrope pre dve godine, Mažić je izašao iz ove lige, Zvezda je igrala Ligu šampiona. Igrač nam je otišao u Mančester siti, nije toliko loše kao što se priča. Prirodno je i normalno da pobeđujemo, zarađujemo ovde više mnogo nego drugi klubovi i imamo veći budžet, pobeđivalo se pre 15 i 20 godina, pobeđivaće se opet. Znači mi da kažu da smo bolji i iznad svih. E to je Partizan, ja sam na to ponosan“, rekao je Stanojević.

Kada se priča o Zvezdinoj dominaciji, Stanojević podseća da generalni sezonski rezultati nisu ispraćeni u direktnom duelu.

„Poštovanje za rezultate, za četiri godine titule i samo četiri poraza u te četiri godine, neverovatan podatak, ali i mi imamo dobar skor u derbiju. Mislim da je svaki derbi dokazivanje, ne znači ništa što je bilo pre tri meseca, a kamoli pre par godina“, naveo je Stanojević.

On je otkrio i da ima samo tri dileme za sastav.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar