Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Vladan Milojević napustio je klupu AEK-a iz Atine nakon sedam utakmica na klupi tima iz prestonice Grčke.

Milojević je u klub iz Atine stigao u julu, potpisao je dvogodišnji ugovor, ali je već u oktobru doneta odluka da saradnja bude prekinuta.

PROČITAJTE JOŠ...

Bivši trener Crvene zvezde nije uspeo ekipu da uvede u Ligu konferencija, pošto je poražen od Veleža, dok je na pet utakmica u Superligi Grčke zabeležio tri pobede, uz remi i poraz od AEK-a, i ova ekipa zauzima visoko četvrto mesto grčkog šampionata, pa je otud ovakva odluka iznenađujuća.

„AEK i Vladan Milojević objavljuju zajedničku odluku o završetku saradnje dve strane. AEK želi da zahvali treneru iz Srbije na doprinosu koji je dao ekipi i želi mu svu sreću u nastavku karijere“, navedeno je u saopštenju grčkog tima.

Bivši trener Zvezde je za zvanični sajt dao izjavu:

„Razgovarao sam sa ljudima iz AEK-a i zajednička želja je da ne nastavimo zajedno. Ta odluka bi trebalo da bude dobra za obe strane. Zahvaljujem menadžmentu, svojim saradnicima i igračima na saradnji, ljudima na podršci, i želim AEK-u svu sreću“, rekao je Milojević.

Podsećamo, on je u karijeri sedeo na klupi Čukaričkog, saudijskog Al Ahlija, grčkog Panioniosa, Omonije, ali je najveće uspehe postigao sa Crvenom zvezdom, osvojivši dve titule prvaka Srbije uz dva nastupa u Ligi šampiona.

Bonus video: O dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar