foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Bivši fubaler Crvene zvezde i Vojvodine se oglasio povodom slučaja sa nedeljne utakmice između Napretka i Partizana, kada su crno-beli nakon ponovljenog penala stigli do ispostaviće se odlučujućeg gola.

Petković se prvo osvrnuo na uspehe dva najveća srpska kluba godinama unazad.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zvezda se vratila gde joj je mesto, srpski fudbal napreduje, napravila je Zvezda jako lepu stvar, već petu godinu zaredom u Evropi. Partizan se izdigao i igra odličan fudbal zahvaljujući treneru Stanojeviću koji je promenio ceo sistem, u Evropi su jako dobri, ali dešavanje u Kruševcu je malo bacilo senku na taj uspeh, izjavio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković.

Partizan je slavio protiv Napretka 1:0 golom Rikarda iz „ponovljenog penala“ nakon intervencije VAR-a, a veći deo utakmice crno-beli su imali igrača više.

„Imamo izjavu trenera Stanojevića koji kaže da će ići pred Skupštinu ako Zvezda bude nešto “radila” i ako mora da bude prvak. Zvezda nije na silu pet godina u Evropi, kao ni Partizan sad. I kako bi sad Zvezda trebalo da reaguje, posle takve izjave i događanja u Kruševcu? Nadam se da je Zvezdan Terzić otišao da traži ispred Skupštine posle svih dešavanja u Kruševcu… Takve izjave moraju izaći iz našeg fudbala jer samo pogoršavaju stanje u njemu i odnos dva najveća kluba“, izjavio je Petković.

BONUS VIDEO Željko Obradović o svom kumu Dušanu Ivkoviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare