Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Crvena zvezda je utakmice protiv Ludogoreca u Razgradu i Metalca na stadionu "Rajko Mitić" odigrala bez četvorice najvažnijih igrača, no njihovom odsustvu došao je kraj.

Dejan Stanković je 28. septembra, dan pred odlazak u Bugarsku, dobio informaciju da su Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Alekasandar Katai bili pozitivni na koronavirus, zbog čega su morali u izolaciju.

PROČITAJTE JOŠ...

Devet dana kasnije iz Ljutice Bogdana stigla je dobra vest. Naime, crveno-beli su na zvaničnom sajtu objavili da su četvorica fudbalera dobili negativan rezultat na poslednjem testu.

„Kapiten crveno-belih Milan Borjan, napadač Aleksandar Katai, dvojica štopera Miloš Degenek i Aleksandar Dragović uspešno su se oporavili od korona virusa, te su pri testiranju dobili negativan nalaz. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerima koji su se pridržavali svih mera i vreme proveli u izolaciji“, navedeno je na zvaničnom sajtu Zvezde, mada još uvek nije poznato kada će dobiti „zeleno svetlo“ da se vrate na teren.

Ekipu sa stadiona „Rajko Mitić“ očekuju utakmice sa Kolubarom 16. oktobra, kao i protiv Midtjilanda u Danskoj pet dana kasnije u okviru 3. kola grupne faze Lige Evrope. Trijumf na gostujućem terenu bio bi ujedno i potvrda plasmana Zvezde u nokatu fazu Lige Evrope.

BONUS VIDEO Tucak: Srbija ima pet top klubova, Hrvatska dva

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar