Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su nastavili sa očajnim izdanjima ovog leta.

Ovoga puta ni Superliga Srbije nije pružila utehu crno-belima koji su nakon eliminacije iz Evrope jedva ostali neporaženi na svom terenu protiv Vojvodine.

Partizan je odigrao 0:0 i bio ponovo na ivici da doživi poraz, ali je kao i mnogo puta do sada heroj bio Aleksandar Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ

Novi kapiten nakon odlaska Svetozara Markovića je briljirao na gol liniji i sačuvao mrežu svoje ekipe i jedini pokazao da mu je još uvek stalo do dresa kluba koji nosi.

Iako je Partizan u ovom trenutku u katastrofalnom stanju i ne nazire se kraj agoniji, a sramotna uprava ne planira da odstupi, dok pomoćni trener Aleksandra Stanojevića prodaje bajke o boljim danima, Aleksandar Jovanović daje sve od sebe da ekipi drži glavu iznad vode.

Osim odbrana i bravure na golu, svoj odnos prema dresu pokazuje i reakcijama, a u jednom trenutku je pobesneo kada je očajnom intervencijom svojih saigrača u polju morao da brani stopostotnu šansu jedan na jedan sa protivničkim igračem.

On je besan zbog nonšalancije ušao u verbalni sukob sa Kevinom Arijagom koji se iznervirao zbog toga i burno reagovao.

Krenuli su da se unose u lice jedan drugom, da bi sve prekinuo Nihad Mujakić, a srećom je i meč brzo nastavljen pa do eskalacije sukoba nije došlo.

Jovanović je na poluvremenu i na kraju meča dobio velike ovacije malobrojnih navijača na tribinama, ali je jasno da brod u Humskoj nezadrživo tone prema dnu.

Među navijačima vlada očaj i deluje da niko više ne veruje u mogućnost da se crno-beli spasu debakla.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar