In Bom Hvang, fudbaler Crvene zvezde, nije krio razočaranje zbog poraza od Bodo Glimta.

„Naravno, svi smo tužni. Zato što smo izgubili. Nismo pobedili. Ali barem smo na kraju postigli jedan gol, što će nam biti veoma bitno za igru na Marakani sledeće nedelje“, rekao je Hvang posle meča.

PROČITAJTE JOŠ...

„Ovo je bilo, reklo bih, razočaravajuće. Ali sve što sada kažem posle poraza biće kao izgovor. Tako da moramo da analiziramo sve dobro kako bismo poboljšali ono u čemu smo bili loši. Znali smo da će biti teška utakmica. Teren je bio drugačiji, vreme je drugačije nego obično“, istakao je Hvang, koji je nastup Zvezde okarakterisao kao „razočaravajuć“:

„Nismo igrali na našem standardnom nivou. Ali sve što sada kažem posle poraza biće kao izgovor. Tako da moramo da analiziramo sve dobro kako bismo poboljšali ono u čemu smo bili loši“, rekao je Hvang.

Reprezentativac Južne Koreje je istakao da će u Beogradu biti druga priča:

„Ne mogu da govorim o tome javno. Posebno na engleskom je teško za mene, ali sledeće nedelje ćemo pokazati na terenu kako da igramo protiv njih. Ne znam šta ćemo tačno raditi. Trenerski tim će pripremiti taktiku i strategiju za sledeću utakmicu, ali sam siguran da nećemo igrati ovako na Marakani. Moramo ih pritiskati, moramo trčati kao 11 lavova. Pokazaćemo vam“, rekao je Hvang.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare