Crvena zvezda-Benfica Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Fudbaleri Benfike odneli su sva tri boda na startu Lige šampiona nakon šro su u Beigradu savladali fudbalere Crvene zvedzde sa 2:1.

Posle meča jedan od tragičara Rade Krunić koji je loše intervenisoa kod prvog kola je izneo svoje utiske.

PROČITAJTE JOŠ

„Mogu da kažem da je prvi utisak razočarenje, pre svega zbog rezultata i navijač u ovom broju, priželjkivali smo povoljniji rezultat. Sigurno da sam presrećan zbog debija, i svega, ali nažalost zbog rezultata ne mogu da budem srećan i zadovoljan, ali se nadam da ćemo to popraviti u nekim drugim utakmicama“.

Dodao je da je tim pokazao kako može u nastavku meča.

„Mislim da smo pre svega pokazali koliko možemo, prvo poluvreme ušli smo malo kilavo, mislim da smo ih previše respektovali iako nismo trebali, iako smo se dogovorili da izađemo hrabrije. Na kraju nas je to koštalo poraza. Mislim da smo na kraju… Uticala je Mimovićeva povreda i nismo bili pripemeljni, van svoje poizicije igralo je dosta igrača. Na kraju prvog poluvremna smo se dogovorili i u drugom polvremenu smo izašli pripremljeniji i pokazali kako Zvezda može na svom stadionu“.

Na redu je gostovanje Partizanu u večitom derbiju.

„Sigurno moramo sada da se spremimo, nije lako, istrošeni smo, ali imamo vremena da se oporavimo i moramo da se pripremimo, znamo koliko ta utakmica nama znači i navijačima. Drugo poluvreme je pokazatelj kako treba“, rekao je Krunić.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar