Ivica Dragutinović, Felipe Skolari
Ivica Dragutinović, Felipe Skolari; Foto: EPA/ANDRE KOSTERS

Ivica Dragutinović, bivši reprezentativac Srbije, upozorio je "orlove" da će ih u Portugalu dočekati naelektrisana atmosfera i provokacije sa tribina.

PROČITAJTE JOŠ

Pre 14 godina je 12. septembra odigran meč Portugala i Srbije (1:1) u Lisabonu, a taj susret je obeležio opšti haos na terenu.

Dragutinović je bio iznerviran jer Srbiji nije vraćena lopta u duhu fer-pleja, pa je želeo da se obračuna sa Kvarežmom. Ubrzo se uključio i Felipe Skolari koji je pesnicom udario po licu Dragutinovića, iako je iskusni strateg kasnije tvrdio da je samo dodirnuo našeg fudbalera po kosi. Snimak je pokazao pravu istinu.

Dragutinović je želeo da mu uzvrati, a jedva su ga udržali fudbaleri Srbije, pre svih Nemanja Vidić, kada je pokušao da uzvrati treneru rivala.

Nekadašnji levi bek Sevilje ove subote slavi 46. rođendan, a za „orlove“ ima posebnu poruku.

„Biće pun stadion u Lisabonu, to je sigurno. Ozbiljno finale za obe selekcije. Nama igra samo pobeda, Portugaliji zbog bolje gol razlike i remi. U svakom slučaju moramo da budemo hladne glave jer će biti svega i svačega, naročito ako njima ne bude išlo. Trebalo bi da budemo oprezni i da ne nasedamo na provokacije, a biće ih. Nema potrebe da naši igrači rizikuju žute ili neki crveni karton“, rekao je, između ostalog, Dragutinović za „Žurnal.rs„.

Nije želeo da govori o čuvenom incidentu sa Skolarijem.

„Ne bih da pričam o tome da ne dolivam ulje na vatru. To je davno prošlo vreme i nije toliko bitno. Ipak, dobro je da naši igrači znaju da će biti svega.“

BONUS VIDEO Najbolji potezi sa meča Srbije i Katara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar