Hvang FK Crvena zvezda, FK Jang Bojs
Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang kaže da je svestan trenutka u kom se njegov klub nalazi.

Zvezda u utorak uveče igra meč četvrtog kola grupne faze Lige šampiona protiv Lajpciga i ima samo jedan bod posle tri meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Dva poraza i jedan remi nisu zadovoljili apetite navijača, dok se i u domaćem prvenstvu dešavaju kiksevi i porazi. Posle remija sa TSC-om, navijači su uputili treneru Baraku Baharu „žuti karton“, a prvotimce su oterali u tunel.

Meč kasnije Zvezda je pobedila Radnik sa 3:1 na svom stadionu, ali igra opet nije bila briljantna, a navijači su ostavili poruku igračima u svlačionici.

„Dobio sam pismo na engleskom, ne na korejskom. I ranije sam primio to pismo, od navijača, gde govore koliko im ovaj klub znači. Nakon ovog pisma mislim da smo svi razumeli zašto moramo da damo sve od sebe na terenu, kao profesionalci. Tako da je vreme za nas da se pokažemo na terenu, ne van njega, našim pristupom. Moramo im pokazati šta nama Zvezda znači. Verujem da svi radimo da učinimo navijače ponosnim sutra. Videćemo kako će naši igrači odigrati“, rekao je Hvang pred utakmicu s Lajpcigom.

Dodao je i da je vreme da Zvezda pokaže karakter kao u Nemačkoj, s tim da je na Marakani sve moguće. Prokomentarisao je i svoju formu.

„Mogu da kažem da još uvek nisam zadovoljan kako igram, još uvek se prilagođavam na saigrače i ligu. Ako me pitate za moje igre, moram da napredujem još više, da pomognem ekipi da pobeđuje i osvoji titulu. Moram da se držim naše taktike. Svi smo spremni da obradujemo navijače protiv Lajpciga“, jasan je Korejac.

BONUS VIDEO: Hvang i Bahar pred Lajpcig

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar