Euro 2024 Hrvatska vs Italija Foto:Tanjug/AP Photo/Ebrahim Noroozi

Fudbaleri Hrvatske nisu mogli da se pomire sa remijem kojim su završili meč protiv Italije na Evropskom prvenstvu.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Hrvatska i Italija su u Lajpcigu u ponedeljak uveče odigrale 1:1 u trećem meču grupe B na Evropskom prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ:

Luka Modrić je dao gol u 55. minutu za 1:0, Matija Zakanji je izjednačio i postavio konačan rezultat u 98. minutu i upravo tih osam minuta sudijske nadoknade je nešto što smeta Hrvatima.

„Ne znam šta da kažem. Fudbal je nekad okrutan i to se danas pokazalo. Što je, tu je. Nismo zaslužili ovaj gol. Ne znam gde je sudija našao osam minuta da produži. Ako moraš da padneš, neka padneš ovako kako smo mi danas“, rekao je Modrić za HRT.

Upitan da li je ovo kraj u reprezentativnom dresu, podsetio je da nada za prolaz u osminu finala i sa trećeg mesta i dalje postoji.

Hrvatska ima dva boda, pa možda može da prođe među 16 najboljih na turniru kao jedna od najboljih trećeplasiranih ekipa, ako joj se poklope i ostali rezultati iz drugih grupa.

„Teoretski možemo da prođemo, ali nam se nikad ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 90+5, sad u 90+8. minutu. Nekad nije suđeno. Videćemo da li je vreme za oproštaj od reprezentacije, nije sad vreme za te priče“, konstatovao je Modrić, koji je na kraju dobio priznanje za igrača utakmice.

Josip Stanišić, defanzivac Hrvatske koji je ispao u kontri Italijana kod primljenog gola, poput Modrića kaže da ne zna odakle je Dani Makeli, sudija iz Holandije, našao tih osam minuta.

„Svi smo razočarani strašno. Dva puta u nadoknadi (i Albanija je dala gol za 2:2 u nadoknadi prim. aut). Sudija je sudio strašno, sve protiv nas. Ne znam gde je pronašao osam minuta. Dali smo sve od sebe, nismo zaslužili. Svi smo ljuti, ogorčeni i žalosni. Kad sam video osam minuta nadoknade, mislio sam da je pogrešio. Nećemo sve na sudiju, ali da je dao pet minuta, niko ništa ne bi rekao. Teško je proći s dva boda, trebalo je da pobedimo Albaniju, iako smo na poluvremenu mogli gubiti 0:2, 0:3. Bili smo slabiji samo od Španije, ali i tamo smo imali svoje šanse. Imali smo sreće, a nama se danas okrenula“, rekao je Stanišić.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: EURO 2024: Dragan Stojković Piksi pred Dansku – Nisu nepobedivi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare