Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Crno-bele čeka teška utakmica protiv nezgodnog rivala.

Partizan će u četvrtak, 20. oktobra od 16.45, na svom terenu dočekati Napredak u zaostaloj utakmici petog kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić očekuje pobedu svog tima.

„Brzo nam dolaze ove utakmice. Napredak može da nam napravi problem, kao što je to činio u prethodnim sezonama. Radi se o iskusnoj ekipi, a mi ćemo morati sutra dosta da rizikujemo. Moraćemo da ih oteramo od našeg gola, pošto su dosta pogodaka ove sezone davali iz prekida. Imaćemo danas još jedan trening, a onda ćemo videti da li ćemo nekog sutra da odmorimo“, rekao je Petrić.

Ponovio je da Partizan u narednom periodu očekuje naporan ritam utakmica.

Foto: Starsport

„Uspešno smo prošli Čukarički, a ostaje nam da do kraja ovog dela sezone izdržimo sa ovim sastavom, koji imamo. Biće teško sutra, ali da se ne lažemo, Partizan se pita. Nadam se pobedi, a onda ulazimo ponovo u isti ritam četvrtak – nedelja“, dodao je trener Partizana.

Petrić je istakao da će crno-beli imati problem protiv Kruševljana, samo ako im to oni dozvole.

„Videćemo na kraju koliko će ko da sakupi bodova. Ponavljam da nam ove zaostale utakmice dolaze na naplatu, bolje je da sve išlo svojim ritmom. Da nismo odložili utakmicu sa Napretkom, danas bi igrali Kup meč sa Radničkim, a sigurno je da bi bilo lakše. Cilj je da fudbalere Napretka oteramo od našeg gola, a verujem da će od samog početka igrati u defanzivi. Imaćemo sutra problem, samo ako ga mi budemo dozvolili“, rekao je Petrić.

Partizan je trenutno treći na tabeli sa 30 bodova, dok je Napredak deseti sa 17.

BONUS VIDEO Fudbaleri Partizana na utakmici košarkaša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar