Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbaler Crvene zvezde, Milan Rodić, oštro je kritikovao Dragana Stojkovića Piksija, selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Srbija je doživela debakl na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

„Orlovi“ su zauzeli poslednje mesto u grupi C sa samo dva boda, Slovenija i Danska su završile sa po tri, a Engleska sa pet.

Pročitajte još

Rodić smatra da najveću krivicu za fijasko snosi Piksi.

„Srbija je igrala jadno na na Evropskom prvenstvu. Nije bilo nikakve taktike, igrači nisu znali šta rade i rezultat je bedan. Srbija mora da promeni selektora jer je i na Mundijalu u Kataru Stojković osvojio samo bod. Sada samo to nije dovoljno za ovakva takmičenja“, rekao je Rodić za ruske medije.

Kao jedinu pozitivnu stvar vidi drugo poluvreme u porazu protiv Engleske 1:0, tad je Srbija dobro izgledala.

„Od dobrih stvari izdvojio bih utakmicu sa Engleskom, iako su svi mislili da će rival biti na višem nivou. Očigledno je da su Englezi umorni, imali su duge sezone i borili se za trofeje i u evropskim takmičenjima. Samo je to drugo poluvreme protiv Engleza bilo dobro za Srbiju, sve ostalo je bilo jako loše“, dodao je fudbaler Zvezde.

Piksi će, po svemu sudeći, napustiti klupu Srbije, ali još uvek nije poznato ko bi mogao da ga zameni. Pitali smo naše čitaoce koga bi voleli da vide na klupi „orlova“, a odgovore možete pogledati ovde.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare