Foto: EPA-EFE/ROBERT PERRY

Kolumbijski fudbaler Alfredo Morelos uhapšen je jer je izazvao saobraćajnu nezogdu u kojoj je teško povređen motociklista.

Morelos je priveden u Kolumbiji jer je bio pijan za volanom kada je došlo do incidenta u kom je motociklista Sebastijan Giljermo Davila zadobio povrede opasne po život.

PROČITAJTE JOŠ:

Udes se dogodio nedaleko od aerodroma Hoze Marija Kordova u Rionegru u Antiokiji, 23. oktobra oko 10 sati pre podneva.

Do incidenta je došlo kada je fudbaler naglo krenuo da promeni pravac i traku da bi pretekao jedno vozilo i pokupio je motociklistu, udarivši i u kamion.

Policija je potvrdila da je on uhapšen, dok je motociklista u bolnicu primljen sa slomljenim udovima, ugruvan i sa vidljivim povredama u predelu abdomena.

El Tjempo iz Kolumbije piše da je sam igrač nepovređen dok je vozio svoj crni pik-ap, kao što nije povređen ni vozač kamiona.

Za početak će fudbaler morati da plati kaznu od oko 5.000 evra, dok će mu vozačka dozvola biti oduzeta na tri do pet godina.

Morelos je ovdašnjoj javnosti u Srbiji poznat kao nekadašnji špic Glazgov Rendžersa, koji je za šest sezona u Škotskoj dao 124 gola na 169 utakmica.

Osvojio je Premijeršip dok ga je vodio Stiven Džerard kao menadžer, a poznat je i navijačima Crvene zvezde od pre dve godine.

Tada je Zvezdi dao drugi gol na Ajbroksu u pobedi Rendžersa 3:0 i udaljio je srpski tim od četvrtfinala Lige Evrope (Zvezda je pobedila 2:1 u Beogradu), da bi Rendžers kasnije stigao do finala i tek tamo bio zaustavljen.

Morelos je posle Rendžersa zaigrao u Santosu, a onda je otišao na pozajmicu u Atletiko Nasional.

BONUS VIDEO: Ajaks primio gol sa pola terena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar